Meni
0

Nema proizvoda u košarici.

O nama

»Naša misija je pružiti vrhunske optičke usluge i zadovoljiti najširi krug kupaca.«

Naša priča o uspjehu započela je 2000. godine kada smo otvorili vrata prve Ljudske optike Glasmaher u malom poslovnom prostoru usred Brežica. Kombinacija nezaustavljive hrabrosti, iznimne kreativnosti i vizionarstva dovela nas je do uspješnog poslovnog koncepta. 2008. godine otvorili smo poslovnicu u Novom Mestu, a četiri godine kasnije mogli smo se pohvaliti vlastitom poslovnom zgradom u Brežicama. Naš napredak nije slučajnost, već uporan rad, slijeđenje intuicije i posvećenost najboljem. Danas smo najprepoznatljivija i najuspješnija optika na području Dolenjske i Posavja, ali naša priča se nastavlja.

U Optici Glasmaher vjerujemo u iskrenu suradnju, autentičnost i beskompromisnu kvalitetu. Za sav uspjeh zaslužan je predan tim vrhunskih stručnjaka koji su svojim kreativnim stavom, željom za napretkom i neprocjenjivim iskustvom prošlih generacija među najboljima u svojoj struci. U radu si pomažemo najsuvremenijom tehnologijom koja nam omogućuje pružanje vrhunske oftalmološke usluge. S nepogrešivim i istančanim osjećajem za estetiku pomažemo vam pri odabiru sunčanih, korekcijskih i sportskih naočala.

»Mi smo arhitekti vašeg jasnog pogleda na svijet.«

Naš rad je uvijek vođen iskrenim zadovoljstvom korisnika, zbog čega neprestano obogaćujemo i nadopunjujemo svoje znanje i usluge. Vrhunski osposobljen tim Optike Glasmaher aktivno prati najnovije modne trendove i educiran je na području savjetovanja pri odabiru okvira i stakala. Nudimo i oftalmološke preglede te vam pomažemo u popravljanju naočala. Osnovne usluge nadopunjene su širokom ponudom pribora za čišćenje, nošenje i čuvanje naočala i leća.

Ekipa

Izvrsnost postižemo predanošću profesiji i iskrenim međuljudskim odnosima.

Dejan Stušek

Direktor

Boštjan Vidmar

Voditelj poslovnice Novo mesto

Janja Drstvenšek

Prodavačica, savjetnica

Petra Stušek

Desna ruka

Nataša Malgaj

Prodavačica, savjetnica

U timu Optike Glasmaher uvijek slijedimo smjernicu „radi najbolje što možeš“ i svjesni smo da bez naših cijenjenih kupaca ne bismo bili tu gdje jesmo. U cilju pružanja vrhunske usluge, svaki član našeg tima je usmjeren na stalno usavršavanje stručnog znanja, praćenje aktualnosti na globalnoj razini, te uvođenje stečenog znanja u svoj rad. Kvalitete kao što su pozitivan stav, srčanost i optimističan pogled na svijet omogućuju našoj optici da bude puno više od toga.

»Izvrsnost postižemo predanošću profesiji i iskrenim međuljudskim odnosima.«

Važno nam je da se svaki kupac osjeća dobrodošlo, shvaćeno i da s osmijehom izađe iz naše optike. Vjerujemo u iskrenu i dugoročnu suradnju, stoga nam je prioritet ponuditi vam samo najbolje. Svi smo različiti, ali baš zato i posebni – svatko od nas svojom predanošću daje svoj kamenčić u mozaiku savršene cjeline po kojoj se Optika Glasmaher toliko razlikuje od ostalih.